Neroli Portofino

De naam van het Tom Ford Portofino parfum is gebaseerd op het gelijknamige vissersdorpje in de Italiaanse Rivièra. Alles is sprankelend aan deze geur. U voelt gewoon de koele zeebries en het helder tintelende water. De verfrissende ingrediënten zijn typisch Italiaans en tot in elk detail verfijnd. Het strakke design van de flacon is een knipoog naar de Romeinse bouwkunst: rechttoe-rechtaan maar bijzonder geraffineerd! Bij ParfumCenter bestelt u Tom Ford Neroli Portofino voordelig online in de originele designverpakking.

Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tom Ford Neroli Portofino eau de parfum

De eenvoud is het geheim van de Tom Ford Neroli Portofino eau de parfum. Parfumeur Rodrigo Flores-Roux heeft slechts vier ingrediënten gebruikt. Deze geur opent quasi nonchalant met topnoten van bergamot en mandarijn. Het hart van Afrikaanse oranjebloesem onthult vervolgens heel geleidelijk de sensuele basis van amber. Tom Ford Neroli Portofino is een eau de parfum die terecht is geprezen om de klassieke signatuur in combinatie met de spetterende ondertoon van amber. Dit is de kracht van elk Tom Ford parfum!

Tom Ford Neroli Portofino set

Van sommige geuren krijgt u gewoon geen genoeg. Daarom kunt u uw luchtjes van Tom Ford Neroli Portofino voordelig als set bestellen. Wij hebben namelijk ook de bijbehorende deodorant stick en showergel van dit Tom Ford dames parfum in ons assortiment… Maar misschien vergissen wij ons hier een klein beetje, want deze subtiele geursensatie is ook geschikt voor mannen! Daarom bestelt u net zo eenvoudig een Tom Ford Neroli Portofino set uit onze collectie Tom Ford parfum voor heren!

Tom Ford Neroli Portofino kopen

Als u voordelig uit wil zijn, kunt u het beste bij ParfumCenter uw Tom Ford Neroli Portofino parfum kopen! Op onze site vindt u ook andere scherp geprijsde creaties van hetzelfde merk zoals Tom Ford Black Orchid en Tom Ford White Patchouli. U heeft daarbij een ruime keuze uit flacons van diverse afmetingen. U komt nooit inspiratie te kort als u Tom Ford Neroli Portofino besluit te kopen in onze webshop. Bovendien is uw zending bij ParfumCenter verzekerd en profiteert u van een snelle levering!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.