Noir Pour Femme

Kunnen zelfverzekerdheid en kwetsbaarheid samen gaan? Het Tom Ford Noir parfum laat zien van wel. De mode van dit merk staat bekend om de klassieke creaties met excentrieke accenten net als de parfums. Tom Ford is zelfbewust maar bevat ook een vleugje romantiek. Deze geurcreatie is op het lijf geschreven van de moderne vrouw die gewend is aan het jachtige leven van een moderne metropool. Dit komt ook terug in de strakke lijnen van de elegante flacon met goudkleurige dop.

Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tom Ford Noir Pour Femme

Bij een geurcollectie hoort een lifestyle, helemaal bij Tom Ford Noir Pour Femme. De uitgebreide Noir serie bevat zowel Tom Ford parfum voor dames als voor heren. Alle edities hebben duidelijk hun eigen eigen karakter, maar toch ook een vergelijkbare stijl. Daarom is het voor een echt zelfverzekerde vrouw helemaal niet zo gek om in plaats van Tom Ford Noir Pour Femme te kiezen voor Noir Extreme. Met deze herengeur trekt u als vrouw zeker de aandacht. ParfumCenter valt vooral op door de scherpe prijs!

Tom Ford Noir eau de parfum

De sprankelende topnoot met gember geeft het Tom Ford Noir eau de parfum een licht brutale twist, die zich in het hart verder ontwikkelt. Hierin speelt het kruidige ingrediënt Kulfi een hoofdrol. Door de sensuele basis met vanille, amber, sandelhout en mastiek is de Tom Ford Noir eau de parfum fascinerend en tegenstrijdig tegelijk. Black Orchid is een sensuele geur van Tom Ford die hier perfect bij aansluit en bijvoorbeeld goed op een zwoele zomerse avond gedragen kan worden. Ook deze serie vindt u eenvoudig bij ParfumCenter!

Tom Ford Noir kopen

U profiteert van een snelle levering door Tom Ford Noir te kopen bij ParfumCenter. U heeft onder andere de keuze uit een flacon van 50 of 100 ml. Beide varianten van dit Tom Ford parfum worden door ons geleverd in de originele designverpakking. Daarnaast hebben wij ook de tegenpool Tom Ford White Patchouli in ons assortiment. Deze geur is verrassend fris en valt op door de optimistische ongedwongenheid. Wilt u Tom Ford Noir kopen of andere exclusieve series van hetzelfde merk bestellen? In onze webshop zit u altijd goed!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.