Orchid Soleil

Met een pastelkleurig designflacon presenteert Tom Ford Orchid Soleil zichzelf als de zomerse variant van Black Orchid. Deze eau de parfum is even verleidelijk en sensueel als haar voorganger, maar dan met een lichtzinnig accent. Daarom is Tom Ford Orchid Soleil wel omschreven als een levendige, stralende en sensuele geur die magie van de meest stralende zonneschijn vastlegt. Deze belofte wordt naar de mening van ParfumCenter meer dan waar gemaakt!

Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tom Ford Orchid Soleil eau de parfum

De zomerse onbezorgdheid spat er vanaf bij de Tom Ford Orchid Soleil eau de parfum. Deze geur opent zowel pittig als fris met topnoten van roze, peper, bittersinaasappel en cipres. Na deze eerste sensatie komt het florale hart tot bloei. Hierin herkent u de essences van rode lelie en tuberoos. De sensuele basis met vanille, patchouli, orchidee, kastanje en slagroom maakt de verleiding compleet. Zoekt u een aanvullend Tom Ford parfum voor dames om uw zwoele zomeravond voort te zetten? Dan is Tom Ford Black Orchid de partner in crime van de Tom Ford Orchid Soleil eau de parfum!

Tom Ford Orchid Soleil kopen

U bent voordelig uit als u besluit om uw Tom Ford Orchid parfum Soleil te kopen bij ParfumCenter. In ons ruime assortiment vindt u de scherpste aanbiedingen Tom Ford parfum voor zowel dames als heren. Of u nu kiest voor een groot of klein formaat flacon, wij zorgen voor een snelle levering in de originele designflacon. Wilt u Tom Ford Orchid Soleil kopen en andere exclusieve geuren voordelig bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop, want wij bieden u volop keuze!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.