White Patchouli

Zoekt u een heerlijke geur met een kruidig accent van wierook? Tom Ford White Patchouli is dan het perfect parfum voor u! Het kruidige hart wordt in de topnoot verfrissend aangevuld met aroma’s van bergamot en koriander. Hierdoor krijgt Tom Ford White Patchouli een intens en tegelijk ietwat lichtzinnig accent. Deze geursensatie kan gezien worden als het antwoord op het meer mysterieuze Tom Ford Black Orchid. Beide geuren bestelt u bij ParfumCenter voor een scherpe prijs online!

Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tom Ford White Patchouli parfum

Sprankelend, verfijnd en helder. Dit zijn precies de woorden die het Tom Ford White Patchouli parfum omschrijven. De basis met houtachtige noten tilt het florale hart met roos, jasmijn en ambrette naar een hoger. Net als de mode van het gelijknamige merk valt een Tom Ford parfum op door zijn klassieke elegantie in combinatie met een excentriek afwerking. Zo is bijvoorbeeld de toevoeging van koriander aan het Tom Ford White Patchouli parfum gedurfd, maar toch helemaal op zijn plaats. In de webshop van ParfumCenter vindt u daarnaast ook exclusieve creaties zoals het zomerse Tom Ford Neroli Portofino.

Tom Ford White Patchouli 100 ml

Bij ParfumCenter bestelt u voordelig online uw parfum van Tom Ford. White Patchouli in 100 ml flacon is in onze webshop ook verkrijgbaar in een meer compacte 50 ml variant. Beide uitvoeringen leveren wij standaard in de originele designflacon. Deze heeft een strak ontwerp met kleine speelse details en is daardoor een stijlvolle accessoire. Er is nog een voordeel als u Tom Ford White Patchouli 100 ml of een ander Tom Ford parfum voor dames bestelt. Wij zorgen standaard voor een snelle levering!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.