Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Chloé Nomade Naturelle 50ml eau de parfum spray

Chloé Nomade Naturelle 50ml eau de parfum spray

Vegan

Normale prijs: € 111,00

Speciale prijs: € 81,95

  • In voorraad

  • U bespaart 26%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Chloé Nomade Naturelle 50ml eau de parfum spray

Een olfactorische reis

Chloé vindt haar vrijgevochten geur Nomade opnieuw uit in dit 100% natuurlijke Eau de Parfum. De stralende, vrouwelijke geur weerspiegelt een zoektocht naar vrijheid en nieuwe ontmoetingen en viert de samensmelting van culturen.

In Nomade Eau de Parfum Naturelle staat een gourmand jasmijn-hart centraal. De essence van bergamot breekt door, terwijl een zacht dadelakkoord de onweerstaanbare uitstraling van Egyptische jasmijn aanvult. Vanille en sandelhout vormen een warme, verslavende basis.

Dit veganistische, 100% natuurlijke Eau de Parfum bevat geen kunstmatige kleurstoffen. Het is samengesteld met natuurlijk verkregen alcohol en water - niets anders. Het hoofdingrediënt, jasmijn, wordt in Egypte op basis van verantwoorde praktijken geoogst.

De emblematische Nomade-flacon is opnieuw uitgevonden in okertinten geïnspireerd op de natuur. Een vlecht rond de hals van de flacon staat voor de banden die ontstaan door reizen en voortdurende ontmoetingen. Dit symbolische motief is ook in het glas gegraveerd. De gourmand jasmijngeur voor vrouwen is samengesteld door parfumeur Caroline Dumur en werd in 2022 uitgebracht

Top : Jasmijn absolue, bergamot
Hart : Dadel-akkoord
Basis : Vanille, sandelhout

• Een Eau de Parfum van 100% natuurlijke oorsprong met jasmijn uit Egypte - het geboorteland van Gaby Aghion, de oprichtster van Chloé.
• Deze nieuwe flacon met minder impact bevat gerecycleerde materialen: 15% van de glazen flacon en 40% van de kartonnen doos. Bovendien is het karton FSC-gecertificeerd.
Meer informatie