Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Narciso Rodriguez Narciso Eau Néroli Ambrée 50ml eau de toilette spray

Narciso Rodriguez Narciso Eau Néroli Ambrée 50ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 80,22

Speciale prijs: € 64,95

  • In voorraad

  • U bespaart 19%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de toilette
Narciso Rodriguez Narciso Eau Néroli Ambrée 50ml eau de toilette spray

Levendige helderheid en verleidelijke sensualiteit

NARCISO Eau Néroli Ambrée viert de aantrekkingskracht en de kunst van het verleiden met een nieuwe, levendige vrouwelijkheid en helderheid. Een doorlopend eerbetoon aan de verleidende kracht van de zon, haar sensualiteit en haar sprankelend licht, hervat in een synthese van stralende florale facetten.

In deze energieke compositie worden de noten van sinaasappel- en frangipanibloesem gecombineerd om een ​​nieuw, stralend, floraal facet te creëren. In de topnoot geeft néroli warme, levendige energie, terwijl het Narciso muskushart in combinatie met houtachtige en florale noten nog meer sensualiteit aan de geur toevoegt. Een verslavende, sensuele geur, tegelijk dromerig stralend en toch ongrijpbaar.

De uitstraling van NARCISO Eau Néroli Ambrée wordt gepresenteerd in de iconische flacon van de lijn. Een delicate amberkleurige tint komt uit het kubusvormige interieur van matglas, een verwijzing naar de levendigheid van de geur, terwijl de transparante dop de pure helderheid van NARCISO Eau Néroli Ambrée weerspiegelt. De florale muskusachtige geur voor vrouwen werd in 2021 uitgebracht. De neus achter deze geur is Aurelien Guichard.

Top : neroli-olie, frangipanibloemen
Hart : Muskushart met oranjebloesemblaadjes
Basis : ceder, cashmeran, amberakkoord
Meer informatie