Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Miss Dior

’s Werelds eerste en meest bekende parfum van Dior, ‘Miss Dior’, staat synoniem voor tijdloze elegantie, een geur geïnspireerd door de liefde en romantiek!

Meer informatie
Miss Dior

16 artikel(en)

Miss Dior eau de toilette is een klassieke chypregeur, speciaal ontwikkeld voor jonge, levenslustige vrouwen en de flacon belichaamt de signatuur van de geweldige ontwerper Christian Dior! Zuiver, modern, fris, elegant en een tikkeltje ondeugend.. ontdek Miss Dior nu zelf!

Miss Dior eau de parfum

Wanneer u op zoek bent naar een tijdloze, elegante en geraffineerde geur, dan is Miss Dior eau de parfum precies wat u zoekt! De mengeling van klassieke groene florale, gecombineerd met onder andere galbanum en jasmijn, maakt Miss Dior eau de parfum een fruitige, zuivere en moderne geur. Bij Parfumcenter kunt u Miss Dior eau de parfum eenvoudig en snel online kopen! De wereldberoemde Miss Dior eau de parfum is het perfecte cadeau om te geven én te krijgen! Zoekt u een frisse, mannelijke tegenhanger voor uw partner? Probeer dan eens Dior Dune pour Homme.

Miss Dior eau de toilette

Naast het vertrouwde Miss Dior eau de parfum vind je bij ons ook de klassieke eau de toilette variant. Deze Miss Dior eau de toilette 'Originale' uit 1947 werd gecreëerd door Jean Carles en Paul Vacher. Het is een elegant, geraffineerd aroma met groene, florale geuraccenten van onder andere galbanum en jasmijn. Miss Dior eau de toilette is fruitig en fris en heerlijk voor dagelijks gebruik.

Miss Dior Blooming Bouquet

Maak kennis met de nieuwste creatie van Dior: Miss Dior Blooming Bouquet! In Januari 2014 werd deze nieuwe geur gelanceerd en was meteen een doorslaggevend succes! Door de elegante samenstelling van delicate noten en florale nuances, is Miss Dior Blooming Bouquet een verfrissende geur die een precieuze aroma achterlaat. Een eau de toilette om de lente mee aan te kondigen! Koop de originele Miss Dior Blooming Bouquet voor de laagste prijs in onze webshop, en ontvang deze prachtige geur snel en verzekerd bij u thuis!