Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Estee Lauder Modern Muse

Als u op zoek bent naar een parfum die uw elegante verschijning omhult, dan is Estee Lauder Modern Muse een goede keuze! Het verfijnde geurtje heeft een rijke mix van florale en houtachtige noten te omschrijven als chique en weelderig. Het parfum symboliseert wat het betekent om een onafhankelijke en zelfbewuste vrouw te zijn, zeker van zichzelf en van haar stijl. Estee Lauder Modern Muse is een geur die inspireert.

Meer informatie
Modern Muse

2 artikel(en)

Estee Lauder Modern Muse Chic

Bij ParfumCenter vindt u de op het origineel geïnspireerde Estee Lauder Modern Muse Chic. Dit parfum heeft een uitdagende florale hout-en muskusachtige geur dankzij gewaagde ingrediënten als: ebbenhout, pruim en Madagascar vanille. Met dit gedurfde parfum bent u een bron van inspiratie voor velen die uw creatieve, uitbundige stijl bewonderen. Estee Lauder Modern Muse Chic is in 2014 gelanceerd.

Estee Lauder Modern Muse Le Rouge

Evenals het award winnende originele Modern Muse en Modern Muse Chic, werd Estee Lauder Modern Muse Le Rouge uit 2015 geïnspireerd door de complexiteit van de extraverte, moderne vrouw die de show steelt. Het parfum heeft een provocerend contrast van rijke rozen en rijp fruit met een fluweelzacht crème-akkoord. Het oosters-florale parfum Estee Lauder Modern Muse Le Rouge is complex, fascinerend en voor de vrouw die een betoverende, maar verfijnde impressie achterlaat.

Estee Lauder Modern Muse 100ml

Weet u al goed welk parfum het beste bij uw karakter past? Bestel dan goedkoop een grote flacon Estee Lauder Modern Muse 100ml bij ParfumCenter! Bij ons koopt u uw favoriete parfum in groot formaat voor de scherpste prijzen en heeft u deze bovendien snel in huis. Onze geuren krijgt u in originele verpakking toegestuurd zodat ze ook zeer geschikt zijn als cadeau aan een vriendin, moeder of dochter! Estee Lauder Modern Muse 100ml en andere Estee Lauder parfums vindt u voordelig in onze online parfumerie!