Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci Guilty

De verloren onschuld is het thema van de verleidelijke Gucci Guilty geuren. Het geheime recept bestaat uit een subtiele basis van patchouli en amber met een pittige topnoot van roze poper. De hartnoten zijn bij de verschillende varianten van Gucci Guilty net even anders. Hierin herken je de aroma’s van onder andere framboos, perzik of heliotroop. Gucci Guilty bestelt u bij ParfumCenter voordelig in originele design verpakking. In ons uitgebreid assortiment vindt u ook Gucci Guilty Pour Homme, een intens verleidelijke herengeur.

Meer informatie
Guilty

Gucci Guilty Intense

Doordat er extra aroma van roze peper is toegevoegd provoceert Gucci Guilty Intense de neusvleugels op een verleidelijke manier. Samen met een flinke dosis sering heeft deze eau de parfum een bedwelmend effect. Gucci Guilty Intense prikkelt de zinnen en is minder onschuldig dan je zou denken. Deze geur is zeker iets voor de zelfbewuste vrouw van deze tijd!

Gucci Guilty Black

Het uitdagende design van de Gucci Guilty Black design flacon spreekt boekdelen. De zwarte buitenkant met rood logo is een uitnodiging om je grenzen te verleggen. Gucci Guilty Black heeft een wellustig vrouwelijk hart van framboos en sering. Als vrouw met gevoel voor sensualiteit houd je de ogen op je gevestigd. Bij ParfumCenter bestelt u deze geurcreatie voor een messcherpe prijs online!

Gucci guilty eau de toilette

Bij het verfrissende design van Gucci mode is een Gucci eau de toilette een subtiele aanvulling. Het hart van perzik wordt in de topnoot aangevuld met de sappige verfrissing van mandarijn. Gucci Guilty eau de toilette is verleidelijk op een licht provocerende manier, aangevuld met een vleugje zomerse luchtigheid. In ons ruime assortiment ontdekt u ook onze andere Gucci dames creaties waarin raffinement en persoonlijkheid altijd samengaan. ParfumCenter zorgt voor een snelle levering van uw bestelling in originele design verpakking.