Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci Rush

Als liefde op het eerste gezicht trekt Gucci Rush aan uw neus voorbij. Deze onweerstaanbare geur is zowel energiek als impulsief. Het weelderige palet van bloemrijke aroma’s is zacht vrouwelijk met lichtzoete accenten. Gucci Rush is een verleidelijk oriëntaalse eau de toilette met natuurlijke noten van vanille, patchouli en vetiver. Het effect is weelderig en fysiek, dromerig maar bij de tijd. Bij ParfumCenter bestelt u Gucci Rush voordelig online in originele design verpakking.

Meer informatie
Rush

Gucci Rush 2

Als het gaat om uitbundigheid is Gucci Rush 2 de overtreffende trap van zijn voorganger. De veelzijdige en levendige bloemenaroma’s zijn duidelijk individueel van elkaar te onderscheiden, maar vormen samen toch een harmonieus geheel. De sensuele basis van musk en eikenmos heeft een uitdagende twist van zwarte bes. Gucci Rush 2 wordt aangevuld met groene nuances van palm en narcis. Dit exclusieve luchtje is elegant en eigenzinnig. Bij ParfumCenter bestelt u Gucci Rush 2 als flacon van 30 ml of 50 ml eenvoudig online.

Gucci Rush 50 ml

De eau de toilette spray van Gucci Rush in 50 ml flacon is een stijlvolle decoratie voor in de badkamer. Het wordt door ParfumCenter geleverd in verzegelde originele verpakking. Hierdoor is het ook geschikt als cadeau voor uw vriendin of moeder. Deze Chypre geur is weelderig net als de kledinglijnen van modehuis Gucci. Gucci Rush 50 ml is verleidelijk en heeft persoonlijkheid.

Gucci Rush parfum

Het blijmoedig zwoele karakter van Gucci Rush parfum is op een unieke wijze eigenzinnig. Met topnoten van perzik, fresia en Californische gardenia past het bij ieder seizoen en elk uur van de dag. Gucci Rush parfum is een waardige opvolger die op ongedwongen wijze kan worden afgewisseld met het originele Rush parfum. Ga op ontdekkingstocht bij ParfumCenter en ontdek ook onze ander Gucci dames parfums voordelig online!