Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci Bamboo

De subtiele aroma’s van Gucci Bamboo symboliseren de moderne vrouw in al haar veelzijdigheid. De basis wordt gedragen door een intense noot van sandelhout die zowel krachtig is als licht sensueel. Oranjebloesem, ylang-ylang en Casablanca lelie in het hart zorgen voor een vleugje vrouwelijke zachtheid. Met de typische frisse topnoot is Gucci Bamboo de geur voor de energieke en zelfverzekerde vrouw.

Meer informatie
Bamboo

Gucci Bamboo parfum

In het voorjaar van 2015 werd het Gucci Bamboo parfum aan de uitgebreide collectie van Gucci dames toegevoegd. Verfrissende noten van bergamot ademen de sfeer van de ontluikende kracht van de lente. De heldere lichtzinnigheid van de eerste zonnestralen wordt mooi gebalanceerd met zelfverzekerde houtnoten en een subtiel samenspel van sensuele florale geuren. Gucci Bamboo parfum is de geur voor de vrouw die weet wat ze wil.

Gucci Bamboo eau de parfum

Bij ParfumCenter kunt u Gucci Bamboo eau de parfum zeer voordelig bestellen in de originele design verpakking. De sierlijke dop heeft de vorm een bamboestok en prijkt op een flacon die straalt als een diamant. Daarmee is het Gucci Bamboo eau de parfum een stijlvolle accessoire die uw badkamer allure geeft. Het unieke aroma maakt een elegante kledingkeuze helemaal compleet.

Gucci Bamboo 50 ml

Een jonge vrouw van de wereld bestelt haar Gucci Bamboo in 50 ml flacon voordelig bij ParfumCenter. Wij sturen u deze unieke vrouwengeur verzegeld op in originele design verpakking. Met Gucci Bamboo 50 ml durft u zichzelf te laten zien, als krachtige en veelzijdige vrouw. Wij zorgen voor een snelle levering van uw nieuwe geursensatie.