Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hermes Eau des Merveilles

Eau des Merveilles wint de weddenschap om een sprankelende vrouwelijkheid uit te beelden, zonder een merkbaar floraal aroma te hebben, weergegeven met een amber- houtachtig akkoord dat de topnoten omringd. De oriëntaalse houtachtige geur is paradoxaal, contrasterend, intiem en delicaat, een infusie van geluk om van te genieten.

L'Ambre des Merveilles is een herinterpretatie van Eau des Merveilles. Het drukt een eigenzinnige, sensuele en mysterieuze vrouwelijkheid uit. Een soepele, royaal houtachtige, amber interpretatie. Een omhullende sensualiteit die één wordt met de huid.

Meer informatie
Eau des Merveilles

14 artikel(en)

Eau des Merveilles van Hermes is als eau de toilettes in onze webshop verkrijgbaar in verschillende formaten. De geur zit in een originele flacon welke bijna lijkt te zweven. Naast het betoverende eau de toilettes vindt u bij ons ook heerlijke huidverzorgingproducten van Eau des Merveilles voor een bijzondere luxe gevoel. Eau des Merveilles is bij ons voordelig geprijsd en wordt snel en verzekerd uit voorraad verzonden.