Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Tom Ford Black Orchid Gold 100ml parfum spray

Tom Ford Black Orchid Gold 100ml parfum spray

Normale prijs: € 215,80

Speciale prijs: € 159,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 26%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Parfum
Tom Ford Black Orchid Gold 100ml parfum spray

Black Orchid is het weelderige en luxueuze debuut van ontwerper Tom Ford uit 2006; de extreem sensuele geur van denkbeeldige zwarte orchidee, bloemen, kruiden, chocolade, balsemieke noten en zwarte truffel. Zéér krachtig en lang aanhoudend, deze geur kreeg in de zomer van 2020 haar "krachtigste versie tot nu toe" in de vorm van de Black Orchid Parfum editie.
Met Black Orchid Parfum lanceert Tom Ford een herinterpretatie van zijn geuricoon voor een olfactorische reis van onweerstaanbare intensiteit.

Tom Ford Black Orchid Parfum; nog sensueler, nog indrukwekkender

Tom Ford Black Orchid Parfum benadrukt de iconische sensualiteit van de oospronkelijke geur en het afrodiserende effect van de zwarte orchidee met nieuwe, krachtige verleidelijke akkoorden - ylang-ylang-bloem gedoopt in gouden rum. Het biedt een verbeterde aanwezigheid van kostbare etherische oliën en onthult de nieuwe olfactorische dimensie van zwarte orchidee en ylang-ylang met akkoorden van zwarte pruimen, zwarte truffel en patchouli. Black Orchid Parfum van Tom Ford is een oosterse florale geur voor vrouwen en mannen.

Top : Truffel en Pruim;
Hart : Ylang-Ylang, Rum en Zwarte Orchidee;
Basis : Patchoeli.
Meer informatie