Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci Rush

Gucci kwam in 1999 met Gucci Rush sterker dan ooit op de markt. Het gevoel van liefde op het eerste gezicht wordt hiermee zowel bevestigd als gevangen. Deze fruitige, lichtzoete geur met bloemrijke aroma’s is modern en weet te verleiden met oriëntaalse geurnoten. Stelt u zich eens voor; het onvoorstelbare is mogelijk. Met Gucci Rush is het begin van een meeslepende ervaring geopend en kan het alle kanten op. Dit is een gevoel dat u nooit meer los wilt laten!

Meer informatie
Rush

Gucci Rush 2

Als het gaat om uitbundigheid is Gucci Rush 2 de overtreffende trap van zijn voorganger. De veelzijdige en levendige bloemen zijn duidelijk van elkaar te onderscheiden, maar vormen toch een harmonieus geheel. De sensuele basis van musk en eikenmos heeft een uitdagende twist van zwarte bes en wordt aangevuld met groene nuances van palm en narcis. Dit exclusieve luchtje is daarmee elegant en eigenzinnig tegelijk! Bij ParfumCenter bestelt u Gucci Rush 2 net als elk ander Gucci parfum voor dames of heren eenvoudig online.

Gucci Rush 75 ml

Zoals gezegd wilt u het gevoel dat u krijgt van Gucci Rush nooit meer loslaten. Dankzij een 75 ml flacon hoeft dit ook niet! Dit opvallende flesje heeft genoeg inhoud om u een tijdje zoet te houden, zeker wanneer u de scherpe prijs van ParfumCenter in het achterhoofd houdt. Gucci Rush is naast de 75 ml flacon ook verkrijgbaar in 30 ml. Dit formaat is wat kleiner en daardoor makkelijk mee te nemen in de sport- of reistas. Uiteraard ook altijd leuk om kado te geven!

Tip! Kijk eens naar onze mooie geschenksets!

Gucci Rush parfum

Heeft u eenmaal de liefde gevonden met het Gucci Rush parfum dan staat de verleiding van Gucci Guilty u al op te wachten! Hiermee kunt u in de avonduren iemand sensueel verleiden. En voor een zachtere vrouwelijkheid gebruikt u Gucci Bamboo. Zo wordt tevens de moderne vrouw die u in alle veelzijdigheid bent benadrukt. Zo komt u eigenlijk ook weer terug bij het Gucci Rush parfum, een geur die onweerstaanbaar is en tegelijkertijd energiek en impulsief.

Gucci Rush kopen

Bij ParfumCenter kunt u Gucci Rush voordelig kopen. In onze webshop is elk parfum voor dames bovendien scherp geprijsd. Dat maakt het nog leuker om uzelf of eventueel een ander eens te verwennen. Wanneer u Gucci Rush online gaat kopen bij ParfumCenter, hoeft u niet meer de deur uit en wordt uw bestelling zo snel mogelijk geleverd. Zo kunt u binnen enkele dagen al genieten van een weelderig exotisch boeket. U kunt bij ons altijd rekenen op 100% originele parfums!