Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hugo Boss Jour

Kalmte, lichtheid en positiviteit, dat wil deze heerlijke geur van Hugo Boss Jour uitstralen. Het maakt dit eau de parfum een parfum dat voor elke vrouw geschikt is. U kunt Hugo Boss Jour dragen wanneer u maar wilt, want het is voor elke gelegenheid een uitstekende geur.

Meer informatie
Hugo Boss Jour

Hugo Boss Jour Pour Femme

Dit Hugo Boss parfum, voluit Hugo Boss Jour Pour Femme, is een relatief nieuw parfum. Het werd in 2013 gelanceerd als reactie op het eerdere Hugo Boss Nuit Pour Femme. De geur is gebaseerd op een aantal elementen: allereerst inspiratie en kalmte, gekarakteriseerd met de geur van witte bloemen en citrus. Dan lichtheid en frisheid, gekenmerkt door limoen. En tenslotte grapefruitbloesem dat wijst naar het positieve gevoel aan het begin van de nieuwe dag.

Hugo Boss Jour 50 Ml

Hugo Boss Jour Pour Femme wordt aangeboden in een fraaie melkwitte flacon, in verschillende uitvoeringen. Het is een langwerpig, elegant design dat op elke toilettafel past. De middelste uitvoering qua hoeveelheid is de Hugo Boss Jour 50 ml. Bij aanschaf van Hugo Boss Jour 50 ml ontvangt u niet alleen het originele parfum maar ook de oorspronkelijke verpakking. Daarmee is het parfum niet alleen geschikt om uzelf mee te verwennen, maar ook om cadeau te doen!

Hugo Boss Jour 75 Ml

Overweegt u om Hugo Boss parfum te kopen? Koop dan Hugo Boss Jour 75 ml! U hebt daarmee de grootste hoeveelheid Hugo Boss Jour Pour Femme voor een voordelige prijs. ParfumCenter biedt u het originele eau de parfum tegen een scherpe prijs en een snelle verzending bovendien! U betaalt veilig met iDeal en Paypal of met Credit Card.