Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hugo Boss Woman

Vrouwelijk, zelfbewust, fris en een vorm van sensualiteit, dat is kenmerkend aan de Hugo Boss Woman. Deze geur is de opvolgster van het eerste parfum van Hugo Boss, Hugo Woman

Meer informatie
Hugo Boss Woman

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Hugo Boss Woman is voor de onafhankelijke vrouw, die het leven grijpt met alles wat het te bieden heeft. Het parfum is fruitig en past bij de garderobe van de hedendaagse, actieve vrouw. Het is een heerlijke geur voor naar kantoor die niet de overhand neemt. 

Hugo Boss Woman parfum

Hugo Boss Woman parfum heeft een lichte geur met een speels element van mandarijn en mango, dat gecombineerd wordt met fresia en passieflora. De Hugo Boss Woman parfum is afgewerkt met een warme basis bestaande uit de perfecte mix van sandel- en cederhout. De flacon heeft een ietwat ovale vorm en de zilveren dop geeft samen met de flacon een zakelijke en frisse uitstraling.

Hugo Boss Woman parfum 50 ml

Hugo Boss Woman is verkrijgbaar in drie gangbare inhoudsmaten. Hugo Boss Woman parfum 50 ml is een fijn formaat om mee in uw tas te nemen. Zo kan u uw favoriete geur altijd bij u dragen! Bent u al overtuigd van deze geur? In ons assortiment vindt u de Hugo Boss Woman parfum ook in 90 ml. Wanneer u van plan bent de Hugo Boss Woman parfum cadeau te doen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de parfum met een inhoud van 30 ml, zo laat u de onafhankelijke dame eerst kennis maken met de geur!

Hugo Boss Woman parfum prijs

Een zelfverzekerde en levendige parfum kopen hoeft niet duur te zijn. Bij Parfumcenter vind je de meest uiteenlopende parfums voor scherpe prijzen! Bent u benieuwd wat de Hugo Boss Woman parfum prijs is? Bij ons bent u altijd voordelig uit, welke inhoud u ook kiest! Uw favoriete parfums veilig online bestellen doet u bij Parfumcenter, u krijgt de originele geur met de originele verpakking thuisgestuurd!