Kenzo Flower

Kenzo Flower

Zoekt u een fris en sprankelend parfum? Dan is de parfumcollectie Kenzo Flower iets voor u! De parfums en verzorgingsproducten van deze lijn zijn erg populair en in allerlei uitvoeringen te krijgen.

Flower In The Air is een moderne en lichte florale geur, een nieuwere interpretatie van het oorspronkelijke Flower uit 2000. 

"The power of a flower" is het nieuwe manifest van de sage Flower by Kenzo waarmee Kenzo in 2015 het 15 jarig bestaan van de collectie vierde en tegelijkertijd de nieuwste editie Flower by Kenzo L´Elixir lanceerde.

Meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

17 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

17 artikel(en)

ParfumCenter heeft naast parfums, ook showergels en deodorants in het assortiment, allemaal ontworpen voor de spontane, moderne vrouw! De parfums van deze serie hebben een frisse, fruitige bloemengeur en zijn verpakt in een originele, bloemvormige flacon. Kenzo Flower is ook verkrijgbaar in een originele geschenkset!

Kenzo Flower Deodorant Spray

Een heldere en buitengewone deodorant, dat is Kenzo Flower Deodorant Spray. Met Kenzo Flower Deodorant voelt u zich de hele dag fris! Deze Deodorant Spray is net als de andere Kenzo Flower aroma’s een bloemrijk parfum, opgebouwd uit florale en poederachtige bestanddelen en een zachte, houtachtige touch. Kenzo Flower Deodorant is verkrijgbaar in sprayvorm in een bus van 150 ml.

Kenzo flower eau de parfum 100 ml

Exceptioneel en bijzonder: zo is de serie Kenzo Flower parfums goed te omschrijven. Kenzo Flower Eau De Parfum 100 ml is een parfum dat staat voor de verbinding tussen de natuur en het drukke stadsleven. De geur van dit parfum verwijst naar de een bloem in het asfalt, de pure natuur die de snelle stad kleur geeft. Kenzo Flower eau de parfum 100 ml is opgebouwd uit bloemen: parma-viooltje, meidoorn, zwarte bessen en Bulgaarse roos. Daarnaast bestaat het parfum uit poederachtige bestanddelen, zoals vanille, witte musk en Oppoponax. Ten slotte sluit het parfum met een houtachtige touch.

Kenzo flower eau de parfum 50 ml

Wilt u de Kenzo Flower collectie eens uitproberen? Start dan eens met de Kenzo Flower Eau De Parfum 50ml! Dit parfum, dat in 2000 werd gecreëerd door Alberto Morillas, is erg populair onder vrouwen. Dat maakt het ook uitstekend geschikt als cadeau voor uw partner, vriendin of zakenrelatie! Of verwen uzelf en koop dit parfum voordelig via ParfumCenter. Bestelt u voor 17.00? Dan hebt u het de volgende dag al in huis! Bent u benieuwd naar de andere Kenzo geuren? Bekijk ons assortiment!

 Kenzo flower L'Elixer