Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Kenzo Flower

De Kenzo Flower lijn vierde in 2015 zijn 15 jarig bestaan en is nog steeds erg populair. De parfumcollectie is in allerlei varianten te verkrijgen: verzorgingsproducten en parfums zoals deodorant, showergel, bodylotion, eau de parfum en eau de toilette. De verpakkingen van Kenzo Flower zijn zeer kenmerkend voor deze lijn, de rode bloem met groene steel is het handelsmerk van deze collectie. Bestel snel en eenvoudig bij ParfumCenter.

Meer informatie
Kenzo Flower

24 artikel(en)

24 artikel(en)

Kenzo Flower parfum

Als u op zoek bent naar een fris en sprankelend parfum dan is Kenzo Flower parfum geschikt voor u. De geur van dit parfum verwijst naar de bloem in het asfalt, de pure natuur die de snelle stad kleur geeft. De frisheid van een florale geur gemaakt van echte bloemen: parma-viooltje, meidoorn, zwarte bessen en Bulgaarse roos. Daarnaast bevinden zich in het parfum poederachtige bestanddelen zoals vanille, witte musk en Oppoponax, dit geeft een extra dimensie aan de bloemengeur. Naast de Kenzo Flower parfum verkopen wij nog allerlei andere parfums van het merk Kenzo. Bij ParfumCenter bestelt u eenvoudig online!

Kenzo Flower eau de parfum 100 ml

Het Kenzo Flower eau de parfum 100 ml werd in 2000 gecreëerd door Alberto Morillas, een befaamde parfumeur die met kleuren en vormen, parfums bedenkt. Door zijn naam werd het parfum extra populair. De geur van dit parfum, wekt een zoet, zacht en opgewekte gevoel op. Het is ook zeer geschikt als cadeau, verpakt in het originele bloemvormige flacon. Kenzo Flower eau de parfum 100 ml kunt u eenvoudig bestellen bij ParfumCenter, wij zorgen voor een snelle levering!