Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Kenzo Flower

Als poëtische ode aan het bloemenrijk is Kenzo Flower zonder meer één van de meest geslaagde geurcreaties. Niet alleen in de geur maar ook in het beeld staat de roos centraal, sierlijk in het glas gevangen met haar groene steel. Kenzo Flower is de perfecte mix van het Japanse gevoel voor de schoonheid van de natuur en het moderne stadsleven: niet alleen subtiel en elegant maar ook zelfbewust en energiek. Bij ParfumCenter bestelt u de diverse creaties van Kenzo Flower voordelig online.

Meer informatie
Flower

21 artikel(en)

Kenzo Flower eau de parfum

In een metropool waarin het leven steeds sneller gaat, herstelt het Kenzo Flower eau de parfum het natuurlijke evenwicht. Alles draait hier om het vinden van de perfecte balans. De compositie is opgebouwd rond de geur van de roos, versterkt met het zachte aroma van jasmijn en het parma-viooltje. In de strakke glazen designflacon reikt de roos naar de hemel, maar haar wortels zijn stevig vergroeid met de wortels van het asfalt. Het Kenzo Flower eau de parfum heeft ook een subtiele zomerse tegenhanger: Kenzo Ca Sent Beau. Beide geurlijnen vind je eenvoudig bij ParfumCenter!

Kenzo Flower In The Air

De sierlijk verstilde roos in de dop van Kenzo Flower In The Air vertelt eigenlijk al het hele verhaal. Alle ingrediënten hebben een haast ongrijpbaar vluchtig karakter, maar blijven in de lucht rondzweven als lichtvoetige herinnering. Kenzo Flower In The Air heeft een aangenaam zoet hart van roos en fresia, gecomplementeerd met frisse toetsen van roze grapefruit en peer. Dit romantische Kenzo dames parfum is direct al een klassieker, net als de Kenzo Amour collectie die u eveneens bij ParfumCenter kunt bestellen.

Kenzo Flower L´Elixer

Net als het gelijknamige modemerk vindt het Kenzo parfum zichzelf steeds weer uit in een verfrissend nieuwe collectie. Kenzo Flower L’Elixir is een geurige herinterpretatie van de oorspronkelijke lijn. De donkerrode flacon benadrukt de tijdloze schoonheid van zowel de roos als haar karakteristieke geur. Kenzo Flower L’Elixir is zeer geschikt voor een elegante avond waarbij een galajurk de dresscode is. Wilt u hier nog een vleugje sensualiteit aan toevoegen? Dan kunt u bij ParfumCenter ook kiezen voor bijvoorbeeld Jeu d’Amour L’Elixir of het subtiele Kenzo World Intense parfum.

Kenzo Flower parfum

ParfumCenter is hét adres waar u een karakteristiek Kenzo Flower parfum zeer voordelig in de originele designverpakking kunt bestellen. De diverse geurcreaties zijn verkrijgbaar in verschillende flacons van 30, 50 en 100 ml. Wij hebben daarnaast ook andere aansprekende Kenzo series waarin de natuur weer op een andere manier centraal staat. Als aanvulling op het Kenzo Flower parfum is L’eau Kenzo Femme bijvoorbeeld een echte aanrader. Hierin staan de frisheid en puurheid van kraakhelder water centraal. Bekijks onze ruime collectie, bestel eenvoudig online en profiteer van een snelle verzending!