Marc Jabos Lola

Lola

Lola is een bedwelmende werveling van rijke geurlagen die Jacobs' eigen visie weerspiegelen van wat vrouwelijk en sexy is. Deze fascinerende geur is de essentie van de Lola vrouw, een beetje flirterig met een speelse knipoog. Marc Jacobs Lola is een fruitig bloemenboeket, speels aantrekkelijk en onweerstaanbaar verleidelijk.

Het jeugdige Oh Lola! werd in de zomer van 2011 gelanceerd. Oh Lola! is ontworpen om de warme zomerdagen te verfrissen. "Luchtig en charmant, levendig en speels, onweerstaanbaar stijlvol en vrolijk."Een flirterig facet van het oorspronkelijke Lola.

Meer informatie

Het onweerstaanbare Lola van Marc Jabos is als eau de parfum spray in verschillende formaten te koop en is altijd voordelig geprijsd. Dit parfum zit in een prachtige originele flacon welke net zo veelzijdig is als het parfum zelf. Naast het originele Lola vindt u bij ons ook de nieuwe geur Oh Lola! van Marc Jacobs. Dit parfum geïnspireerd op het sensuele Lola heeft fruitiger tonen maar is net zo verleidelijk. Beide parfums koopt u eenvoudig en snel in een paar klikken online en bij uw bestelling ontvangt u een gratis proefje(s).