Colonia Assoluta

acqua-di-parma

Colonia Assoluta is een kostbare, aromatische citrusgeur voor mannen en vrouwen. Het smelt in de huid met sensuele, houtachtige en met witte musk versterkte noten. Een festijn van Italiaanse frisheid met een eigentijdse signatuur.

Acqua_di_Parma_Colonia_Assoluta_Parfumcenter
Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Acqua di Parma Colonia Assoluta eau de cologne

Bij ParfumCenter bestelt u voordelig uw Acqua di Parma Colonia Assoluta eau de cologne online. Dit verfrissende parfum voor heren is bij ons verkrijgbaar in een flacon van 50, 100 en 180 ml. Om eens een leuk cadeau te geven is de 20 ml spray een mooi formaat. Tevens ideaal om mee op reis te nemen. Acqua di Parma Colonia Assoluta eau de cologne is door de unieke samenstelling zowel geschikt voor heren als dames. Hetzelfde geldt voor diverse andere Acqua di Parma creaties die u online in onze webshop kunt bestellen. Zoekt u iets dat juist typisch mannelijk of vrouwelijk is? Bekijk dan onze collecties Acqua di Parma heren en dames of de scheerbenodigdheden van Collezione Barbiere!

Acqua di Parma Colonia Assoluta basisgeuren

U kiest voor een exclusieve eau de cologne met Acqua di Parma Colonia Assoluta. De basisgeuren zijn te omschrijven als sensueel en houtachtig. De topnoten zijn verfrissend met bergamot, zoet sinaasappel, lemon en verbena. Het hart van Acqua di Parma Colonia Assoluta bevat basisgeuren zoals jasmijn, kardemom roze peper en cederhout. Bij ParfumCenter vindt u diverse andere frisse Acqua di Parma Colonia creaties, waaronder:

Bij ParfumCenter bestelt u al uw geuren van dit exclusieve merk voordelig online. Wij zorgen voor een snelle levering in de originele designflacon!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.