Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior J'Adore

Dior J’Adore, wie kent dit gouden parfum niet? Sinds 1999 zijn er talloze varianten gemaakt op dit immens populaire eau de parfum. J’Adore is een heldere geur, een aroma dat doet denken aan de zon, de komst van het voorjaar.

Meer informatie
Dior J'Adore

19 artikel(en)

Met dit parfum heeft Christian Dior een nieuwe opvatting over zijn vrouwelijke collecties gepresenteerd. Dior J’Adore is gericht op vrouwen die zelfstandig en zelfbewust zijn en bewust van hun sensualiteit. Het is een levendige bloemengeur, zoet maar ook kruidig.

Dior J'adore parfum

De moderne, betoverende geur van Dior J’Adore parfum is opgebouwd uit een combinatie van zoete, licht scherpe accenten en een frisse mandarijngeur. Het hart bestaat uit zwoele bloemgeuren als jasmijn, orchidee en roos. De basis van het aroma wordt bepaald door de zoete geur van braam, musk en ceder. Deze geurencombinatie maakt van Dior J’Adore parfum een heerlijk vrouwelijk, sensueel aroma.

Dior J'Adore 100 ml

De gouden parfum collectie van Dior J’Adore wordt aangeboden in eau de parfum en eau de toilette. Voor beide flacons geldt dat de grootste flacons Dior J’Adore 100 ml bevatten. In beide gevallen gaat het om een spray in een amfoor-vormige flacon. Deze Griekse amfoor benadrukt het klassieke, kunstige karakter dat Dior J’Adore wil uitstralen. Wilt u deze kostbare, gouden Dior J’Adore 100 ml flacon aanschaffen, dan zorgen wij ervoor dat deze veilig bij u thuis bezorgd wordt. Onze parfums worden niet alleen snel, maar ook goed verzekerd verzonden.

Dior J'Adore 30 ml

Dior J’Adore is een uitermate populair parfum en daarom ook erg geschikt als cadeau! Verras uw vriendin, zakenrelatie of partner eens met een flesje Dior J’Adore 30 ml. U kunt natuurlijk ook uzelf verwennen met deze collectie gouden eau de parfum en eau de toilette. Of probeer eens de luxe showergel en bodymilk van Dior J’Adore! Hebt u liever een iets lichter parfum? Dan kunt u ook de Dior Addict overwegen: een sprankelend en betoverend parfum met een oosters accent. Alle varianten van de Dior J’Adore Parfum collectie vindt u op Parfumcenter tegen de scherpste prijzen!