Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci Bamboo

Zacht en intens, Gucci Bamboo is allebei tegelijk. Dat komt door de basis van sandelhout en vanille die zowel krachtig als sensueel zijn. Daartegenover staan de oranjebloesem, ylang-ylang en Casablanca lelie die zorgen voor een zachte vrouwelijkheid. Het zijn de subtiele aroma’s van Gucci Bamboo die de veelzijdigheid van de moderne vrouw symboliseren. Bij ParfumCenter zit de zelfverzekerde Gucci vrouw goed met deze overheerlijke energieke geur!

Meer informatie
Bamboo

Gucci Bamboo eau de parfum

In het voorjaar van 2015 is het Gucci Bamboo eau de parfum op de markt gekomen. Dit Gucci parfum dankt zijn naam aan een prachtige lijn sieraden. De flacon zelf is ook als een juweel. De dop van het flacon is een uniek detail van de bamboestok uitgevoerd in zilver. Sierlijk en functioneel tegelijkertijd! Gucci Bamboo eau de parfum heeft ook verfrissende noten van bergamot, het ademt de sfeer van een ontluikende lente. Houtnoten in samenspel met florale geuren maken dit een geur voor de vrouw die wet wat ze wil.

Gucci Bamboo 75 ml

De zelfverzekerde vrouw is ook slim en besteld een Gucci Bamboo 75 ml flacon bij ParfumCenter. Doordat we geen dure winkels hebben kunnen we de kosten laag houden. Hier profiteert u weer van, samen met een snelle levering! Een Gucci Bamboo 75 ml flacon is extra voordelig en gaat minstens twee keer zo lang mee dan de 30 ml flacon. Al is deze laatste wel weer erg handig om mee te nemen in de handtas of op reis. De keuze is aan u welk formaat van dit Gucci parfum voor dames u aanschaft.

Gucci Bamboo eau de toilette

Na de introductie van Gucci bloom gaat het verhaal verder met Gucci Bamboo eau de toilette. Deze geur is eigenlijk net zo verleidelijk als de oorspronkelijke geur, maar dan een stuk frisser. Er sprankelen meer mediterrane citrusvruchten vanaf de top en het florale hart wordt verlicht met witte bedauwde bloemblaadjes. De Gucci Bamboo eau de toilette is daarbij letterlijk lichter van kleur waardoor de lichtheid van de geur benadrukt wordt. Dit florale parfum voor dames werd in 2016 uitgebracht.

Gucci Bamboo kopen

Wilt u Gucci Bamboo kopen? Dan moet u bij ParfumCenter zijn! Naast het parfum hebben wij ook een showergel van deze geur in het assortiment. Door het parfum, of eau de toilette uiteraard, te gebruiken nadat u heerlijk hebt gedoucht met de showergel, zal de geur een nog diepere geursensatie opleveren. Daarbij blijft de geur langer merkbaar. Door een combinatie van deze Gucci Bamboo producten te kopen haalt u alles uit eruit wat erin zit!