Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci by Gucci

De Gucci vrouw die Gucci by Gucci draagt is sensueel en exotisch. Zij weet te verleiden op een manier die gracieus en enigszins decadent is. Doordat de geur honingzoet, bloemig en fris tegelijkertijd is, heeft de drager een goede dosis zelfvertrouwen nodig. Maar... eigenlijk is de ware Gucci vrouw dit van nature en weet het parfum dit alleen maar te versterken. Zo komt Gucci by Gucci volledig tot zijn recht. En ParfumCenter draagt hieraan bij door de scherpe prijs!

Meer informatie
Gucci by Gucci

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Gucci by Gucci parfum

Zoals hiervoor al genoemd is het Gucci by Gucci parfum honingzoet, bloemig en fris. Dat komt door de patchouli en honing die aan de basis staan. Het is de musk hierbij die het geheel exotisch maakt. Eigenlijk zijn de bloemen vanaf het begin aanwezig. Doordat in het hart de Tiarébloem erbij komt mag je het Gucci by Gucci parfum ook kenmerken als een florale geur. Al krijgt deze wel een bijzondere twist met de frisse guave en peer die aan de top om de hoek komen kijken. Kortom; een heerlijk Gucci parfum voor dames!

Gucci by Gucci dames

Naast het oorspronkelijke Gucci by Gucci parfum voor dames is er de unisex versie Gucci by Gucci Oud. De samenstelling hiervan is net even anders en bevat essences van Oud uit Laos. Deze oosterse basis is rijk, intens en 100% natuurlijk. De Gucci by Gucci voor dames is uiteraard de inspiratiebron geweest, maar menig man zal zwichten voor de weelderig en mysterieuze geurnoten van deze unieke variant. Voor een universele geur die sekse en tijd ontstijgt is er Gucci Memoire, een parfum dat u net zo voordelig koopt bij ParfumCenter als ieder ander parfum!