Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci Rush 2

Sensueel verleiden doet u met Gucci Rush 2. Deze geur voert de spanning nog hoger op dan met zijn voorganger. De zwarte bes, musk en eikenmos in de basis zijn fris als de ochtenddauw met een fruitig accent. En de Fresia, het lelietje van dalen en de roos openen de geur floraal en vrouwelijk. Gucci Rush 2 wordt in het hart aangevuld met lelie, gardenia, palmhout en narcis. Deze combinatie van geurnoten weet de verleiding te verlengen. Bestel deze eigenzinnige geur voordelig bij ParfumCenter!

Meer informatie
Rush 2

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Gucci Rush 2 50 ml

Het succesvolle Gucci Rush heeft een waardige opvolger met Gucci Rush 2 en is daarom in 50 ml verkrijgbaar bij ParfumCenter. De structuur van deze florale geur is zodanig opgebouwd dat elke bloem te ruiken is en gezamenlijk een heerlijk geurend boeket vormt. Wilt u naast de Gucci Rush 2 (30 of 50 ml) een ander floraal parfum gebruiken? Met Gucci Bloom bloeit u minstens zo sterk op! Voor elegantie en een subtiele herinnering aan een prachtig boeket draagt u Gucci Flora.

Gucci Rush 2 parfum

Van het welbekende modehuis Gucci is het Gucci Rush 2 parfum inmiddels al een oude bekende. Maar onder het bewind van Tom Ford is het aanbod met Gucci parfum voor heren flink uitgebreid. En ook het assortiment Gucci parfum voor dames bevat meer dan alleen het Gucci Rush 2 parfum. Probeer ook eens Gucci Bamboo, Guilty, Premiere of Gucci by Gucci. Dit zijn stuk voor stuk uitzonderlijke geuren die de geest van de ware Gucci vrouw weten te vangen.

Gucci Rush 2 goedkoop

U kunt Gucci Rush 2 eigenlijk nergens zo goedkoop bestellen als bij ParfumCenter. Wij bieden u scherp geprijsde topmerken parfum voor dames. Uiteraard kunt u altijd gegarandeerd authentieke geuren verwachten in de originele verpakking. Daar hoeft u niet aan te twijfelen doordat Gucci Rush 2 zo goedkoop is in onze webshop. Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en aanbiedingen? Volg ParfumCenter online of meld u aan voor de ParfumCenter nieuwsbrief.