Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Kenzo World

De bijzondere combinatie van ingrediënten maakt Kenzo World een stoere vrouwelijke geur. Niet alleen het parfum, maar ook de fles straalt een vrouwelijke kracht uit. De fraai vormgegeven fles doet denken aan een luikend oog dat recht in uw ziel kijkt met een zwoele en verleidelijke blik. Opvallend aan de flacon is het materiaalgebruik; rubber, metaal en melkglas. Deze mengeling van materialen verwijzen naar het modemerk Kenzo. Kenzo World wordt gedragen door vrouwen die niet bang zijn zichzelf te laten zien!

Meer informatie
World

Kenzo World parfum

Bloemen komen opnieuw naar voren in het Kenzo World parfum. Pioen en jasmijn smelten samen, wat een vrouwelijk floraal karakter geeft. In de basis zitten overheerlijke kristallen van Ambroxan waardoor de geur niet overheersend is en toch steeds weer terugkomt. Het Kenzo World parfum heeft een afronding met rode vruchten en wijkt daardoor af van de houtachtige tonen. Hierdoor wordt een zwoelheid bereikt die u met en sexy gevoel de wereld instuurt!

Kenzo World 50 ml

Wanneer u kennis heeft gemaakt met het parfum Kenzo World zal een 50 ml flacon zeker op uw verlanglijstje staan! De geur is moedig, verrassend en spontaan. De wereld van diversiteit en creativiteit wordt gevierd met het dragen van dit Kenzo parfum. Bij ParfumCenter wordt deze viering nog leuker door de aantrekkelijke prijzen. Een Kenzo World 50 ml flacon is enorm scherp geprijsd. Daarbij worden alle producten die u bij ons bestelt zeer snel geleverd!

Kenzo World eau de parfum

Door de dag heen geeft Kenzo World eau de parfum heerlijke geurnoten af. Deze wijken af van de gebaande paden en stoppen de klassiekers in een nieuw jasje. Een eau de toilette zal snel vervliegen en een parfum kan soms wat zwaar worden. Dat maakt Kenzo World eau de parfum perfect voor elke gelegenheid. U wordt meegenomen op uw eigen ontdekkingsreis van de wereld. Geniet met volle teugen van deze Kenzo dames parfum en profiteer van de voordelen van ParfumCenter!