Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Les Créations de Monsieur Dior

Les Créations de Monsieur Dior parfum is één van de bekendste parfumcollecties ter wereld, en terecht! De Les Créations de Monsieur Dior bestaat uit een tijdloze en klassieke collectie geuren voor vrouwen over de hele wereld!

Meer informatie
Les Créations de Monsieur Dior

Of u nu op zoek bent naar een prachtige lentegeur, een verfijnde bloemengeur of een vrouwelijke en delicate geur, de Les Créations de Monsieur Dior parfum collectie biedt het allemaal!

Les Créations de Monsieur Dior collectie

In 2009 is van de vintage Les Creations de Monsieur Dior collectie een herziening gemaakt. Deze nieuwe collectie bevat vijf parfums, die onder andere de lievelingsbloemen van Christian Dior bevatten. Deze vijf klassieke geuren zijn favorieten van vele vrouwen over de hele wereld! De vijf geuren van de Les Creations Dior collectie zijn geuren vol karakter, zoals Christian Dior vond dat parfums hoorden te zijn. De collectie bestaat onder andere uit: het tijdloze Dior Forever and Ever, het parfum Diorama met een aroma van houtnoten en bloemen en het karaktervolle Diorling. In hun stijlvolle, pastelkleurige flacons misstaan deze eau de toilettes op geen enkele toilettafel!

Les Créations de Monsieur Dior kopen

Bij Parfumcenter.nl kunt u Les Creations de Monsieur Dior kopen voor de scherpste prijs! Verwen uzelf met één van de aroma's van Les Creations de Monsieur Dior of geef deze cadeau aan een dierbaar familielid of vriendin! Bekijk ook eens onze andere Dior parfums, bijvoorbeeld het frisse Miss Dior. Of verras uw partner of vriend met een mannelijke tegenhanger van uw eau de toilette, zoals het krachtige Dior Homme! Wilt u vandaag nog Les Creations de Monsieur Dior kopen? Bij Parfumcenter.nl zorgen wij ervoor dat deze excellente geur veilig en snel bij u wordt thuisbezorgd!