Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Be Delicious

DKNY Be Delicious is onschuldig, sexy, verzorgend en provocerend, afkomstig uit het hart van New York. Puur in sensualiteit, vriendelijk van geest wordt de frisse en verfijnde geur omsloten in een mooie appelvormige flacon. Deze sappige geur combineert de geur van Granny Smith appel met een verfijnde mix van exotische bloemen en sensuele houtsoorten.

Donna Karan Be Delicious Red is samengesteld uit frisse appelnoten omringd door viooltjesbladeren.Het wordt zoeter na een schitterende start,dankzij een prachtig geharmoniseerd boeket.

DKNY Be Delicious Fresh Blossom is een speelse en intens vrouwelijke geur, een mix van heerlijk fruit en verrukkelijke bloemen. DKNY Be Delicious Fresh Blossom viert de schoonheid van de stad in het voorjaar, delicaat als de eerste bloei van appelbloesem in Central Park.

Een nieuwe appel van de populaire DKNY collectie,Golden Delicious brengt aroma's van de appel die bekend staat als 'Golden Delicious ' en is sinds 2011 op de markt.

In het voorjaar van 2012 lanceert Donna Karan, Sweet Delicious, een nieuwe collectie van drie zoete geuren voor vrouwen:Pink Macaroon, Tart Key Lime en Creamy Meringue.De geuren zijn geïnspireerd door recepten van romige cupcakes.

Meer informatie
Be Delicious

Be delicious in New York style met een van de populaire geuren van Be Delicious van DKNY. De vrouwelijke sensuele geuren van Be Delicious hebben een verfijnde samenstelling met elk hun eigen karakter. Er is altijd een Be Delicious geur die bij u past; het zoete Sweet Delicious, het rijke Golden Delicious, het frisse Be Delicious Fresh Blossom, het verleidelijke Be Tempted of natuurlijk het klassieke Be Delicious. Alle geuren hebben hun eigen kenmerken maar altijd verleidelijk en herkenbaar.

De Be Delicious DKNY parfums zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en zitten in een speelse appelvormige flacon. De fraaie flacon benadrukt het frisse, fruitige en sappige karakter van de parfums en geeft de parfums een stijlvolle uitstraling. In onze online parfumerie zijn de geuren van DKNY voordelig geprijsd en het kopen gaat veilig en snel online.