Dahlia

givenchy

Wilt u graag een mooie subtiele, en toch krachtige geur? Dan is Givenchy Dahlia Noir de perfecte geur! Dit parfum is een elegante geur en geschikt voor alledaags gebruik. Givenchy Dahlia Noir is ontworpen voor de mysterieuze en fascineren vrouw. De aroma’s rieken naar een verslavende sensualiteit en naar het raadsel van vrouwelijkheid. Wie zich kan identificeren met deze schets, zal Givenchy Dahlia Noir absoluut waarderen.

Givenchy_Dahlia_Parfumcenter_Banner_2024
Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Givenchy Dahlia Noir eau de parfum

Het overheerlijke Givenchy Dahlia Noir eau de parfum is een absolute aanrader voor de elegante vrouw. De geur kenmerkt zich door zijn zoete, houtachtige en poederachtige chypre geur. De basisnoten patchouli, sandelhout en de tonkaboon maken het geheel tot een mysterieuze sluier van vrouwelijkheid. Laat uzelf overrompelen door deze exclusieve geur en bestel uw Givenchy Dahlia Noir eau de parfum bij ParfumCenter!

Givenchy Dahlia Noir eau de toilette

Als u liever een sprankelende, meer fruitige en lichte geur wilt kunt u kiezen voor Givenchy Dahlia Noir eau de toilette. Deze geur ontmaskert een florale en muskusachtig karakter die verzacht. Daarnaast is deze geur speelser en luchtiger dan het parfum. Givenchy Dahlia Noir eau de toilette is bij ons verkrijgbaar voor een voordelige prijs. Bekijk het volledige Givenchy dames parfum assortiment online.

Givenchy Dahlia Noir 30 ml

Bent u op zoek naar een handig meeneemformaat voor in uw tas, dan is Givenchy Dahlia Noir 30 ml ideaal voor u! Voor uw moeder of vriendin is dit ook een perfect cadeau, al onze parfums worden in originele verpakking verzonden. De geuren zijn 100% authentiek en voordelig! Bestel daarom nu Givenchy Dahlia Noir 30 ml bij ons en u ontvang uw bestelling binnen enkele dagen bij u in huis.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.