Prada Candy Florale 50ml eau de toilette spray

Prada Candy Florale 50ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 74,13

Speciale prijs: 49.95 EUR € 49,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 33%
Merk:
Prada
Inhoud: 50 ml
Parfumtype: Eau de toilette
Prada Candy Florale 50ml eau de toilette spray

Candy verklaart haar liefde voor bloemen. Ze speelt een nieuw flirterig spel, waar sensualiteit tot het uiterste gedreven wordt. De delicaat zoete geur van Candy ontmoet een nieuw, verfijnd boeket sprankelende limoncello en bloeiende pioen dat zich vermengt met haar elegante zachtheid. Candy bloeit.
Candy Florale eau de toilette is de derde geur in de Prada Candy collectie. Het oorspronkelijke Candy eau de parfum werd in 2011 gelanceerd , in 2013 gevolgd door Candy L'Eau en in april 2014 werd Candy Florale eau de toilette gelanceerd. Parfumeur Daniel (Roche) Andrier creëerde ze alle drie.
Candy Florale eau de toilette is een opwindende florale fruitige gourmand geur vol leven en sensualiteit, geïnspireerd door een denkbeeldige bloem die ruikt naar snoep of een boeket bloemen op de toonbank van een Italiaanse ijssalon. Deze romantische en poederachtige samenstelling bevat akkoorden van limoncello sorbet aan de top, pioen in het hart en de basis bestaat uit benzoë, musk, karamel en honing.

Top : Limoncello
Hart : Pioen
Basis : Karamel Benzoë Honing Musk
Meer informatie