Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Prada Infusion d'Iris

Thematische parfum zijn een perfecte aanleiding om heerlijk bij weg te dromen. Het oriëntaalse Prada Infusion d’Iris dompelt u onder in een floraal geurboeket met een houtachtige basis. De eerste creatie werd in 2007 geïntroduceerd. Inmiddels is de lijn uitgebreid met een eau de parfum en Prada Infusion d’Iris Cèdre. Deze laatste variant is krachtig en verrassend suggestief door de toevoegingen van noten van wirioko, neroli en niet te vergeten cederhout. Bij ParfumCenter koopt u deze geur in een elegante designflacon voordelig online!

Meer informatie
Infusion d'Iris

Prada Infusion d'Iris eau de parfum

Door de combinatie van Iris met noten van laurier is Prada Infusion d’Iris een eau de parfum die direct de aandachte trekt. De geur opent verfrissend met Afrikaanse oranjebloesem, sinaasappel en mandarijn. Daarna komt het geurige irishart geleidelijk vrij, aangevuld met aroma’s van mastiek en galbanum. De basis met vetiver, wierook en benzoë brengt het geheel volmaakt in balans. Door het elegante design van de flacon is Prada Infusion d'Iris een eau de parfum een luxe accessoire in één, net als de overige geuren uit onze collectie Prada parfum voor dames.

Prada Infusion d'Iris 200 ml

Een chic merk is wars van de gebaande wegen, zo ook Prada. Dat Infusion d’Iris in 200 ml flacon wordt verkocht is ongehoord. De geur is namelijk zo verslavend dat u er nooit genoeg van krijgt. Daar kunnen alleen series van hetzelfde merk zoals Prada Candy en Prada Amber aan tippen. Ook deze verleidelijke geuren kunt u bij ParfumCenter voordelig online bestellen. Prada Infusion d’Iris 200 ml wordt evenals de edities van kleiner formaat gepresenteerd in een elegante designflacon.

Prada Infusion d'Iris kopen

Naast scherpe prijzen profiteert u bij ParfumCenter ook van een snelle levering. U kunt bij ons eenvoudig online Prada Infusion d’Iris kopen en andere bijzondere edities van het Prada parfum. Deze worden door ons standaard geleverd in de originele flacon. Zo haalt u door Prada Infusion d’Iris in onze webshop te kopen direct een elegante decoratie in huis. Bovendien vindt u op onze pagina ook andere scherpe aanbiedingen, zoals een bijbehorende bodylotion. Dankzij ons ruime assortiment vindt u altijd een geur die bij u past