Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Prada Amber

Prada Amber is een oriëntaals parfum voor vrouwen op basis van amber, het intense akkoord doordrenkt de gehele compositie. Betoverend amber wordt omringd door vier belangrijke essences (essentiële oliën): Indisch sandelhout, Indonesische patchouli, labdanum en Siam benzoë.

Prada Tendre eau de parfum werd in 2006 gelanceerd. Het romantische parfum werd door twee neuzen gemaakt, Carlos Benaim en Clement Gavarry. De zoet-frisse opening onthuld een boeiende en heldere geur met een frisse, sprankelende levendigheid. Prada Tendre eau de parfum is een zuivere, hypnotische geur die de essentie van de Prada signatuur vangt. Geschikt voor de moderne, modieuze vrouw.

Meer informatie
Prada Amber

Prada Woman en Prada L’eau Ambree vindt u als eau de parfum spray in verschillende formaten in onze online parfumerie. Prada Woman is er ook in een hervulbare deluxe versie, een prachtig cadeau om te geven of om te krijgen. De parfums van Prada zijn van hoge kwaliteit en gegarandeerd 100% origineel. Bekijk in een paar klikken alle parfums voor dames en heren online en bestel eenvoudig en voordelig. Bij uw bestelling ontvangt u een gratis proefje(s).