Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Chloé parfum dames

Staat u als eigentijdse vrouw vrij en ongedwongen in het leven? Dan is er geen betere keuze dan een Chloé parfum voor dames! De oprichtster van het gelijknamige modehuis wilde casual kleding ontwerpen die speciaal door vrouwen voor vrouwen werd gemaakt. Zij koos daarvoor de roos als symbool. Chloé komt uit het oud Grieks waarin het ‘jonge loot’ betekent. Deze naam past perfect bij een jeugdig Chloé parfum voor dames. In de unieke geuren van dit merk voelt u tederheid, energie en optimisme. Voor elk type vrouw heeft ParfumCenter een passend Chloé parfum!

Meer informatie
Chloe dames

35 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Chloé parfum dames Nomade

Heeft u een vrije geest en bent u iemand die openstaat voor avontuur? Dit is precies de omschrijving voor het Chloé parfum voor dames uit de Nomade collectie. De frisse en houtachtige nuances in de basis wekken een sensueel verlangen naar vrijheid en nieuwe ervaringen. Als u deze geur draagt, geeft u blijk van passie. Daarom wordt het boeket van fresia en roos in het hart opgefrist met noten van mirabel-pruim en bergamot. Het Chloé parfum voor dames uit de Nomade serie is gewaagd maar in de essentie ultravrouwelijk. Zoekt u als aanvulling op Chloé Nomade een tedere en romantische geur voor een speciale avond? Dan zit u goed bij ParfumCenter! In onze webshop vindt u vele andere verrassende creaties zoals Roses de Chloé of Chloé Absolu.

Chloé parfum dames Signature

U laat zich onderdompelen in een zachtzoete zee van witte rozen met het Chloé parfum voor dames uit de Chloé Signature collectie. De delicate geur van deze bloem der bloemen wordt harmonieus aangevuld met de aroma’s van gardenia en magnolia. Het resultaat is een luchtje van een betoverende lichtheid om heerlijk bij weg te dromen. Chloé parfum voor dames Signature wordt gepresenteerd in een bijpassende flacon met uitbundig strikje. Bij ParfumCenter vindt u altijd uw favoriet parfum voor dames waarmee u het leven viert! U bestelt voordelig online en profiteert van een snelle levering!