Absolu De Parfum

chloe

Chloé pakt groots uit wanneer er iets te vieren valt. Chloé Absolu werd speciaal gecreëerd voor het 10-jarige jubileum van het Chloé eau de parfum. Deze nieuwe editie is een herinterpretatie van het origineel. Door het gebruik van kostbare ingrediënten zoals centifoliaroos uit Grasse en damascenaroos heeft deze exlusieve geur een verleidelijk exotisch karakter gekregen. Dit wordt nog versterkt door het sensuele aroma van vanille. Door het uitbundige ontwerp met goudkleurig plaatje en een elegante strik is Chloé Absolu een feest om te bestellen en te krijgen!

Chlo_Absolu_Parfumcenter_Banner
Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Chloé Absolu de Parfum

Voor chique gelegenheden is het Chloé Absolu de Parfum een echte aanrader. Deze editie is uitgegeven in een gelimiteerde oplage, maar dat is nog niet alles. Deze geurcreatie bestaat uit slechts 4 basisingrediënten: damascenaroos, centifoliaroos uit Grasse, patchouli en vanille. De parfumeur Michael Almairac heeft gestreefd naar een ongekende verfijning, met het geheim van de eenvoud als succesformule. En daarin is hij geslaagd! Chloé Absolu de Parfum kunt u bij ParfumCenter voordelig online bestellen. Maar ook voor ander verleidelijke aanbiedingen zoals Chloé Love Story en Roses de Chloé kunt u in onze webshop terecht.

Chloé Absolu 75 ml

Draagt u graag dagelijks een chique geur met een vleugje sensualiteit? Bestel dan voordelig uw Chloé Absolu in een 75 ml verpakking! De elegante flacon is een sierlijke decoratie voor uw interieur. Het handgebonden strikje is met goudkleurige draden geweven, wat zorgt voor een aura van luxe en overdaad. Wilt u dit verfijnde Chloé parfum voor dames liever bewaren voor een bijzondere gelegenheid? Dan kunt u Chloé Absolu naast een 75 ml flacon ook in een variant van 30 of 50 ml bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering van uw exclusieve bestelling in de originele verpakking!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.