Love Story

chloe

Het verhaal van de liefde kan op diverse manieren worden verteld, maar Chloé Love Story doet dit in geur en kleur. Het avontuur begint met een uitbundige flacon. De moderne strakke lijn wordt sierlijk aangevuld met een ronde dop en een feestelijk strikje. Daar doorheen schijnt de gouden gloed van een delicaat parfum met een krachtige basis van musk en cederhout. Wie zegt dat vrijheid, ongedwongenheid en liefde niet samen kunnen gaan heeft ongelijk. Chloé Love Story is hiervan het levende bewijs! Bij ParfumCenter bestelt u dit exclusieve damesparfum voordelig online.

Chlo_Love_Story_Parfumcenter_Banner
Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Chloé Love Story parfum

Waar vindt u de inspiratiebron van het Chloé Love Story parfum? In Parijs natuurlijk! De parfumeurs van Chloé zijn geïnspireerd door de Pont des Arts waar geliefden een slotje aan de brug hangen als bezegeling van hun liefde. Hierdoor krijgt het Chloé Love Story parfum een tijdloos karakter. Dit wordt versterkt door het zoete hart van oranjebloesem en stefanotis jasmijn. Deze heerlijke geur opent met het aangename aroma van Neroli. Natuurlijk is dit hartveroverende parfum voor dames het perfecte cadeau voor heren die hun dame graag willen verrassen!

Chloé Love Story 75 ml

Krijgt u geen genoeg van de liefde en droomt u graag verder? Met Chloé Love Story in 75 ml flacon kunt u geruime tijd toe en bent u voordelig uit. Bij ParfumCenter profiteert u niet alleen van scherpe prijzen maar ook van aantrekkelijke aanbiedingen. Neem bijvoorbeeld de miniaturenset inclusief Chloé Love Story in 75 ml flacon. Hierbij krijgt u naast het eau de parfum een stijlvolle miniflacon voor onderweg en een overheerlijke bodylotion. Bovendien vindt u in onze collectie ook andere romantische Chloé geuren zoals Fleur de Parfum en Roses de Chloé.

Chloé Love Story kopen

ParfumCenter is het adres om eenvoudig en voordelig Chloé Love Story parfum te kopen. Bovendien zorgen wij voor een verzekerde verzending in de originele designverpakking. De sierlijke flacon is een stijlvolle decoratie die extra aandacht verdient op een mooie plek in huis. Door Chloé Love Story online te kopen in onze webshop profiteert u van een snelle levering. Ook de andere creaties van het Chloé parfum voor dames heeft u snel in huis als u vandaag nog bestelt!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.